Afdeling 12 Kildehøjen

Fælleshuset og Kælderhøjen

Fælleshuset

Kildehøjens beboere har et fælleshus, som kan anvendes af afdelingens beboere til beboerarrangementer, fællesspisning, børnefødselsdag, familiearrangementer, møder og lignende. Lokalet er ikke et festlokale, og der skal generelt tages hensyn til de nærmeste naboer. Der må ikke være larm eller høj musik efter kl. 20 - Dog må man gerne blive længere, hvis man ikke larmer.

Booking og afhentning af nøgle foregår Kildehøjen 82 hos Dorthe Monrad. Nøglen udlånes til voksne beboere i Kildehøjen, der også har ansvaret for at aflevere lokalet i opryddet og rengjort stand jf. regler for brugen af fælleshuset,

”Kælderhøjen”

Kælderhøjen – lokalet under vaskehuset – fungerer også som fælleshus – primært for børn og unge samt til mindre værkstedsarbejder. Heller ikke her er der tale om et festlokale, og der skal naturligvis også her tages hensyn til de nærmeste naboer. Aktiviteterne skal være afsluttet inden kl. 22.00.

Lokalet kan lejes for 50 kr. pr. gang. Booking og afhentning af nøgle foregår hos Linda Rubin i Kildehøjen 164. Nøglen udleveres til voksne beboere i Kildehøjen, der også har ansvaret for at aflevere lokalet i opryddet og rengjort stand.

anders_s_jensen

Kontakt Varmemesteren

Anders S. Jensen
Kontor: Kildehøjen 122
Kontortid: Mandag-torsdag 8.30 - 9.00
Telefon: 8621 3954
Mail: vm12@vejlby-bf.dk
Klik her uden for normal arbejdstid

Website af Hoeks.dk - Digitalt bureau Århus