Afdeling 12 Kildehøjen

Fælleshuset og Kælderhøjen

Fælleshuset

Kildehøjens beboere har et fælleshus, som kan anvendes af afdelingens beboere til beboerarrangementer, fællesspisning, børnefødselsdag, familiearrangementer, møder og lignende. Lokalet er ikke et festlokale, og der skal generelt tages hensyn til de nærmeste naboer. Der må ikke være larm eller høj musik efter kl. 20 - lokalet skal forlades senest kl. 21.30.

Booking og afhentning af nøgle foregår Kildehøjen 120 hos Lone Rulffs de Vroom og kan reserveres på tlf. 93935326. Nøglen udlånes til voksne beboere i Kildehøjen, der også har ansvaret for at aflevere lokalet i opryddet og rengjort stand jf. Regler for fælleshuset.

”Kælderhøjen”

Kælderhøjen – lokalet under vaskehuset – fungerer også som fælleshus – primært for børn og unge samt til mindre værkstedsarbejder. Heller ikke her er der tale om et festlokale, og der skal naturligvis også her tages hensyn til de nærmeste naboer. Aktiviteterne skal være afsluttet inden kl. 20.00 og lokalet skal forlades senest kl. 21.30.

Lokalet kan lånes ved henvendelse til Karin og Kasper, Kildehøjen 80.
Nøglen udleveres til voksne beboere i Kildehøjen, der også har ansvaret for at aflevere lokalet i opryddet og rengjort stand.

Kontakt Varmemesteren

Simon Møller
Kontor: Kildehøjen 122
Kontortid: Mandag-torsdag 8.30 - 9.00
Telefon: 8621 3954
Mail: vm12@vejlby-bf.dk
Klik her uden for normal arbejdstid

Website af Hoeks.dk - Digitalt bureau Århus