Afdeling 11 og 17 Vejlby Toften

Afdeling 11 & 17 / Vejlby Toften

Vejlby Toften er et arkitekttegnet boligkvarter opført i årene 1984-1989, og består af almene boliger, handicap- og ældreboliger samt ungdomsboliger. Bygningerne er anlagt i en række hyggelige gårde med fællesrum og legepladser, og derudover små intime gader, der snor sig gennem området. Der er meget grønt i afdelingen, bl.a. er der anlagt et stort grønt fælled med boldbane og legeplads i hjertet af området. Her er meget børnevenligt, da ungerne kan færdes sikkert på de mange gangstier og med en max hastighed på 30 km/t på kørselsvejene.

Vejlby Toften består af to afdelinger. Afdeling 11, der tilbyder varierede boligtyper og Afdeling 17, der udelukkende tilbyder 2-værelses ungdomsboliger. Afdelingerne har separate budgetter og regnskaber, men drives i det daglige som én afdeling med en fælles afdelingsbestyrelse.

Fælleshuset i Vejlby Toften er centrum for vores sociale arrangementer, som vi hele tiden søger at udvikle. Vi ønsker et imødekommende og socialt miljø, hvor man kommer hinanden ved. I menuen her på siden kan du klikke dig rundt i afdelingens tilbud som bl.a. indbefatter Tirsdagsklubben, nyrenoverede gæstelejligheder og træningscenteret Toffen.

Aktuelt i Vejlby Toften


Søger du bolig?

Her kan du komme direkte til denne afdelings boligtyper hos AARHUSbolig:

Afdelingens ungdomgsboliger søges via:

Søger du handicapvenlig bolig, kontakt da

Mikkel_Larsen

Kontakt Varmemesteren

Kim Staberg,  Mikkel Larsen
Renovation/storskrald Tommy Nielsen
Kontor: Vejlby Toften 2
Åbningstid: Mandag-fredag 8.30 - 9.00 og onsdag 14.30 - 15.00
Telefon: 8621 1643
Mail: vm11@vejlby-bf.dk
Klik her uden for normal arbejdstid

Website af Hoeks.dk - Digitalt bureau Århus