Afdeling 12 Kildehøjen

Afdeling 12 / Kildehøjen

Kildehøjen er tegnet af arkitektfirmaet Friis og Molkte og stod færdig i 1981. I 2018-19 er Kildehøjen renoveret med nye vinduer og ventilation. Afdelingen består af 90 rækkehuse, fordelt på 3-, 4- og 5 værelses almene boliger. Alle husene er i 2 etager og har egen gårdhave foran huset og egen have bag huset.
Husene er anlagt som 3 firelængede gårde med hver 30 boliger, der omkranser gårdens fællesareal. Gårdene er bilfri, og man kommer til sin bolig via stier rundt om fællesarealet. Fællesarealet er anlagt af beboerne gennem årene og har derfor hvert deres udtryk, men alle har legeplads og opholdsområder med borde og bænke.

Afdelingen har fælles vaskeri, et fælleshus, der kan lånes gratis til beboeraktiviteter, et gæsteværelse og Kælderhøjen, der kan lejes i afdelingen. Vi er omgivet af flere grønne arealer, der bruges til leg, boldspil, sommerfest mm. Desuden er en  kommunal vuggestue og boligforeningens 2 store selskabslokaler beliggende i afdelingen.

Kildehøjen har gennem årene været en afdeling præget af fællesskab og en særlig samhørighed mellem beboerne. Der er tradition for, at hver gård har sin egen madklub, der er åben for alle beboere, hvor der spises sammen ca. hver 14. dag. Desuden opstår fællesskaberne gennem beboeraktiviteter og ophold på legepladserne.

Afdelingen har vores egen Facebook gruppe: "Kildehøjen 8240", hvor beboerne kan informere hinanden og drøfte stort og småt, der har interesse for afdelingens beboere.  

Aktuelt i Kildehøjen

Pga. Corona afholdes der ikke beboeraktiviteter i Kildehøjen i øjeblikket.

Planlagte arrangementer:

Lørdag den 04. september       14.00 – ?            Kildehøjens 40 års jubilæums dag

Tirsdag den 21. September      19.00 – 21.00    Afdelingsmøde

Følg med på Facebook og opslag i kasserne.

Med venlig hilsen

Afdelingsbestyrelsen


Søger du bolig?

Her kan du komme direkte til denne afdelings boligtyper hos AARHUSbolig:

Forår i Kildehøjen

 

 

 

Billede på vej

Kontakt Varmemesteren

Simon Møller
Kontor: Kildehøjen 122
Kontortid: Mandag-torsdag 8.30 - 9.00
Telefon: 8621 3954
Mail: vm12@vejlby-bf.dk
Klik her uden for normal arbejdstid

Website af Hoeks.dk - Digitalt bureau Århus