Afdeling 12 Kildehøjen

Afdeling 12 / Kildehøjen

Kildehøjen er tegnet af arkitektfirmaet Friis og Molkte og stod færdig i 1981. Afdelingen består af 90 rækkehuse, fordelt på 3-, 4- og 5 værelses almene boliger. Alle husene er i 2 etager og har egen gårdhave foran huset og egen have bag huset.
Husene er anlagt som 3 firelængede gårde med hver 30 boliger, der omkranser gårdens fællesareal. Gårdene er bilfri, og man kommer til sin bolig via stier rundt om fællesarealet. Fællesarealet er anlagt af beboerne gennem årene og har derfor hvert deres udtryk, men alle har legeplads og opholdsområder med borde og bænke.

Afdelingen har fælles vaskeri, et fælleshus, der kan lånes gratis til beboeraktiviteter, et gæsteværelse og Kælderhøjen, der kan lejes i afdelingen. Vi er omgivet af flere grønne arealer, der bruges til leg, boldspil, sommerfest mm. Desuden er en  kommunal vuggestue og boligforeningens 2 store selskabslokaler beliggende i afdelingen.

Kildehøjen har gennem årene været en afdeling præget af fællesskab og en særlig samhørighed mellem beboerne. Der er tradition for, at hver gård har sin egen madklub, der er åben for alle beboere, hvor der spises sammen ca. hver 14. dag. Desuden opstår fællesskaberne gennem beboeraktiviteter og ophold på legepladserne.

Afdelingen har vores egen Facebook gruppe: "Kildehøjen 8240", hvor beboerne kan informere hinanden og drøfte stort og småt, der har interesse for afdelingens beboere.  

Aktuelt i Kildehøjen

Fælleshuset renoveres.

Renoveringen er inde i den sidste fase, og turen er nu nået til Fælleshuset. Fælleshuset er lukket og kan ikke bruges i perioden 29. januar til ca. 7. april 2019. Der skal lægges klinkegulv i hele fælleshuset, skiftes vinduer og sættes nyt køkken op. Derfor er fælleshuset desværre helt lukket i perioden.

Det betyder også at Anders ikke kan bruge sit kontor. Han vil få base i Vejlby Vænge, så ring til ham, hvis du skal have fat i ham.

Du kan låne kælderhøjen gratis, mens fælleshuset renoveres. Der er det muligt at holde børnefødselsdag mm. Der er ikke så mange siddepladser dernede, og vand skal hentes i vaskehuset. Kælderhøjen kan i perioden bookes hos Helle, der plejer at stå for Fælleshuset og nøglen kan hentes samme sted.

Reception.

Når renoveringen af fælleshuset er færdig, vil vi invitere beboere og håndværkere til en reception, for at indvi vores nye flotte fælleshus. Der kommer invitationer rundt i postkasserne, når vi ved, at vi kan bruge huset igen.

Med venlig hilsen

Afdelingsbestyrelsen

 

 


Søger du bolig?

Her kan du komme direkte til denne afdelings boligtyper hos AARHUSbolig:

anders_s_jensen

Kontakt Varmemesteren

Anders S. Jensen
Kontor: Kildehøjen 122
Kontortid: Mandag-fredag 8.30 - 9.00
Telefon: 8621 3954
Mail: vm12@vejlby-bf.dk
Klik her uden for normal arbejdstid

Website af Hoeks.dk - Digitalt bureau Århus