Beboertilfredshed i Boligforeningen 10. marts – 2020

Boligforeningen fik i 2020 udarbejdet en beboertilfredshedsundersøgelse.

Blandt de godt 1.257 husstande i Boligforeningen har 542 deltaget i undersøgelsen, hvilket giver en svarprocent på 43,3, som vi er rigtig tilfreds med.

Resultaterne fra undersøgelsen ligger nu klar, og de indgår som et væsentligt grundlag i boligforeningens løbende udvikling

Vi er rigtig glade for, at så mange beboere har taget sig tid til at besvare spørgeskemaet. Det giver os en nogle rigtige gode inputs som vi kan bruge til at gøre 10. marts 1943 til et endnu bedre sted at bo” udtaler Lone Sørensen, formand for hovedbestyrelsen.

Hun uddyber: ” Samlet set udtrykkes der stor tilfredshed med boligforeningen på samtlige parametre, det er vi selvfølgelig rigtig glade for – der er dog også nogle ting som vi skal arbejde videre med. Særlig den utryghed som nogle af vores beboere oplever, skal vi håndtere

Direktør Bjarne Wissing udtrykker også tilfredshed med resultaterne: ”Det er naturligvis glædeligt, at beboerne generelt er rigtig godt tilfredse både med at bo i vores forening og over den service, de modtager fra administration og drift. Det er jo formålet med vores arbejde. Vi bruger undersøgelsen til at forsøge at blive endnu bedre til at servicere beboerne”.

Resultaterne af undersøgelsen kan ses her:

Beboertilfredshedsundersøgelse 2020 – Rapport

Nyheder fra Boligforeningen

Website af Hoeks.dk - Digitalt bureau Århus