Første spadestik til afdeling 20

På årets fineste forårsdag indtil nu, fik boligforeningens nyeste afdeling den bedste start, man kunne ønske sig. Der blev taget spadestik til 40 boliger i ét plan og 23 boliger i to plan. Husene bliver opført som lavenergihuse og kommer til at overholde gældende standarder for 2020 uden solceller på tagene.

Web-IMG_1351

Det var en stor dag for boligforeningen. De kommende beboere vil få gennemlyste og venlige boliger i en smuk natur, en fantastisk udsigt og tæt på Aarhusbugten, samtidig med, at nærheden til Aarhus giver mange muligheder for udfoldelser og deltagelse i det kulturelle liv.

Der vises allerede stor interesse for boligerne og vi regner med stor interesse, så snart vi åbner for at skrive på venteliste.

Hvis du er interesseret i at blive skrevet på venteliste til en af de nye boliger, skal du holde øje med Aarhusboligs hjemmeside i den kommende tid.


På AARHUSbolig.dk er der nu mulighed for at skrive sig op til 1. etape af Egå Mosevej. De 14 rækkehuse forventes klar til indflytning 1. december 2015.

Du finder dem her >>

Nyheder fra Boligforeningen

Website af Hoeks.dk - Digitalt bureau Århus